OM OS
Intercargo Scandinavia A/S blev grundlagt i 1997. I 2001 flyttede virksomheden til nybyggede kontorer med egen terminal centralt placeret i Danmark. Vi har også en filial i Norge.

Siden sin start i 1997 er Intercargo Scandinavia A/S vokset til et internationalt transportfirma med en flåde på mere end 300 lastbiler, der kører dagligt overalt i Europa.

Vi er specialiseret i transport af produkter, der er afhængige af temperatur, men vi tilbyder også løsninger til transport af tørgods, stykgods og full-load. Vores vigtigste mål er at tilbyde fleksible transportløsninger, der opfylder alle kunders behov. Vores løsninger er baseret på et højt niveau af information og levering on time. Det er vores mål at blive den ideelle strategiske partner for vores forretningsforbindelser i alle henseender.
Mission
At tilbyde transportløsninger, som giver den højeste kvalitet og tilfredshed sammen med en ekstraordinær værdi, indsats og reaktionsevne over for vores kunder og partnere.


Vision
Intercargo Scandinavia AS håber på at blive den mest pålidelige partner for både kunder og leverandører. Vi vil gerne tilbyde en enestående service inden for temperaturreguleret transport og omdefinere kvalitetsstandarderne. Vi stræber mod at være de bedste inden for branchen ved at sætte højere standarder og altid være et skridt foran vores konkurrenter.
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.
© ophavsrettigheder 2013.          Adresse: Tolsagervej 6, Hadbjerg, DK-8370 Hadsten.    Telefon: +45 70 15 19 00